Kinky Boots Rode Loper Première

Cyndi Lauper en Harvey Fierstein zijn de meesterbreinen achter deze fantastische musical, die op 11 november in Nederland in première gaat in de Meervaart in Amsterdam. Het is een rode-loper première, inclusief Shownieuws, paparazzi en veel BN’ers

FunGayDay heeft i.s.m. organisator De Graaf & Cornelissen Entertainment een zéér beperkt aantal  VIP-kaarten voor deze gala-première kunnen bemachtigen! Deze kaarten zijn uitsluitend voor genodigden, dus je komt op de gastenlijst te staan. Ons arrangement biedt:

 • kaarten op naam bij de VIP-balie
 • gesigneerd programmaboek
 • welkomstdrankje
 • the FABULOUS show
 • uitstekende plaatsen
 • drankje in de pauze
 • toegang tot de exclusieve nazit (alleen genodigden, incl. BN’ers!) met drankjes en hapjes, waar de hele cast ook aanwezig zal zijn

Kinky Boots’ is een internationaal met prijzen overladen feelgood musical over nieuwe kansen en jezelf kunnen zijn, met drag queens, swingende choreografieën en muziek van wereldster Cyndi Lauper. Een seizoensrecord van 13 Tony Award nominaties (6 gewonnen), 7 Olivier Awards nominaties (3 gewonnen), de Grammy Award voor Best Musical Theater Album, en een hele serie internationale onderscheidingen.

 • Musical Web: “Voor alle ‘ladies, gentlemen and those who have yet to make up their mind’ is Kinky Boots een prima feel-good avondje uit.”
 • Chicago Tribune: “a warm, likable, brassy, sentimental, big-hearted production”
 • The New York Times: “Like La Cage aux Folles and Priscilla Queen of the Desert, it presents drag queens as the show’s official spirit lifters. And like Hairspray, Kinky Boots is about finding your passion, overcoming prejudice and transcending stereotypes.”
 • Time Out London called it “dazzling, fabulously sassy and uplifting”.

Klik op het plaatje voor het promofilmpje

In deze hilarische, brutale en ontroerende musical erft Charlie de slechtlopende schoenenfabriek van zijn vader. Dan komt Simon op zijn pad. De als bokser opgevoede Simon gaat het liefst door het leven als de flamboyante Lola. Om de fabriek te redden storten Charlie en ‘Lola’ zich op de markt van kinky laarzen voor dames die eigenlijk geen dames zijn. Niet iedereen in de fabriek blijkt echter even blij te zijn met deze nieuwe richting.

In deze show zie je o.a.:
Naidjim Severina – Simon/Lola
Jonathan Demoor – Charlie Price
Vajèn van den Bosch – Lauren

Let op: het aantal kaarten voor deze unieke voorstelling is zéér beperkt! Wij hebben slechts 9 kaarten voor 1e rang, en 24 voor de 2e rang beschikbaar. 

UPDATE: — ALLE KAARTEN UITVERKOCHT!  —

De prijs van dit arrangement is €90 voor 1e rang, en €80 voor 2e rang. Mail mij op alfred@FunGayDay.nl als je kaarten wilt reserveren en zeg er even  bij of je 1e of 2e rang wilt.